Старши треньорът на Берое Петър Колев обви след загубата с 0:2 от тима на ЦСКА, че тимът е изиграл достойно двубоя. Той заяви, че в отбора се готви и мащабна селекция през лятото.

„Смятам, че се представихме по-добре от това, което очаквах, предвид нещата, които се случват в клуб. Изиграхме достойно мача, макар че бе без значение“.

„Нещата не са се объркали в последните няколко мача, а доста преди това. То е следствие от това, което се случи в съблекалнята и в отбора последните месеци“.

Антон Узунов
35 снимки

„Благодарност към всички, които останаха до последно - играчи без договори. Не трябва да допускаме повече такава ситуация, за да може да се борим в плейофната фаза. Само петима, които играха днес, имаха договори и за догодина. Другите са напускащи и не улеснява моята работа и на моите помощници“.

„Предстои ни мащабна селекция. Това е процес, който е продължавал целогодишно, а не през сезона. Имаме набелязани хора, имаме много разговори. Когато има нещо, ще бъде обявено в клубния сайт“.

„Договорът за наем на Гаюс Макоута свърши. Алиун Фал и Мартин Камбуров имат договори и продължават да са в Берое. Търсим хора на различни позиции и търсим качествени хора, без значение чужденци или българи“.