Tреньорът на Берое Петър Колев иска в днешния мач с ЦСКА 1948 "зелените" да запазят игровия си облик отпреди паузата.

"Доволен съм от поведението ни на терена до момента. Заварих отбор само с 11 футболисти, а впоследствие дойдоха още дузина играчи. Нивото им на подготовка беше различно, а това създаде известни проблеми. Не знам какво са очаквали някои хора, но за мен Берое играе добър футбол за моментното състояние. Имаме 5 победи от началото на сезона, а сме критикувани, сякаш сме в дъното на класирането. Проблемите ни са най-вече в завършващата фаза, но работим ежедневно, за да ги изчистим. Смятам, че изкуствено се принизява играта на Берое. Наясно съм откъде идва атаката, но няма да влизам в подробности", коментира пред "Мач Телеграф" Петър Колев.

"ЦСКА 1948 е силен отбор. Вярвам, че ще направим здрав мач с тях, който се надявам да спечелим. Дано задържим нивото след тези 17 дни пауза, защото подобен дълъг период без мачове крие своята неизвестност", каза още той.

Треньорът на Берое коментира и темата "Мартин Камбуров". Нападателят има договор с клуба до края на годината, а все още не е ясно дали ще продължи да играе и след това. Според наши източници е най-вероятно голмайстор №1 на България за всички времена да прекрати кариерата си.

"Все още не сме обсъждали бъдещето на Мартин Камбуров. Вратите на Берое са отворени винаги за него, но трябва да се съобразим с решението му, а то все още не е ясно", обясни Колев.

Попитан за ситуацията с Камен Хаджиев, който изпадна от групата за последните два мача, треньорът на Берое каза: "Сега Камен тренира добре, след като проведохме разговор. Не мога да кажа обаче кога ще се завърне в състава."