Дисковата херния, която мъчеше вратаря на Берое - Душан Перниш, вече е отшумяла и той може да се включи на пълни обороти в подготовката на тима. 

"Надявам се да се завърши кариерата си подобаващо в Берое. Договорът му изтича в края на първенството. В разговорите, които съм водил с него той смята, че му е дошло времето да сложи край на кариерата", коментира спортният директор на "зелените" - Валентин Грудев, в интервю за ТВ Стара Загора. 

"Душан Перниш, особено в мачовете, които ни предстоят през втория дял от шамипоната, ако физически всичко е наред, неговият опит и лидерските му качества ще натежат и ще бъде от основно значение за Берое. Иван Гошев е наш юноша, вратар със страхотни качества, наблюдаваме изявите му. Това е добрата крачка, която се случи с него. Той е титуляр във всички мачове и ще се върне в отбора през следващото лято, не планираме да селектираме нов вратар", добави Грудев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.