Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев не остана никак доволен от съдийстовот в мача с Берое, загубен от „царете” с 0:2 у дома. Домакините изиграха силен мач, но многото пропуски и малшансът ги лишиха от нещо повече от загуба.

„Причините за загубата трябва да търсим в нашия отбор, независимо, че не вкарахме гол. Надиграхме отбора на Берое и трябваше да победим, но не се получи. Берое вкара с малкото си шансове. За абсолютно всичко друго мога да похваля отбора си за добре изиграния мач. Не вкарахме заради липса на всичко. Имаше важни детайли, на които за в бъдеще трябва да им се обърне много сериозно внимание”, коментира Пенев.

„Видях много ситуации в продължение на 90 минути. Не само ситуацията при първия го. Аз няма да обръщам внимание на съдиите. Трябва да говорим за играта, за двата отбора, а не за съдиите. Да дойдеш тук и да ми свириш с двоен троен, троени четворен аршин. Критерият трябва да бъде еднакъв. Очевадно е, че от началото на първенството трябва да се борим срещу противници и срещу съдиите. Това е факт. Не можем да обръщаме повече внимание на съдиите, отколкото на играта”, продължи специалистът.

„Много добра оценка за година. Изпуснахме немалко точки, щяхме да бъдем по горе в класирането. Весели празници на всички. Трябва да проведем добра подготовка и всеки да си направи нужните изводи”, завърши Любо Пенев.