Новият старши треньор на Берое ще бъде Димитър Димитров, съобщиха от клуба официално.Той ще проведе своята първа тренировка с отбора утре в 16 ч. В неговия екип ще бъдат още Петър Колев и Георги Чиликов. Представянето на новия треньорски щаб ще бъде утре (24 октомври) от 14:30 ч. в залата за пресконференции на стадион „Берое“.

Дебютът на Херо ще бъде на 29-и октомври в efbet Лига срещу Ботев Враца, а вторият двубой ще е срещу бившият му отбор - Лудогорец, и то гостуване в Разград. И двата мача ще може да гледате на живо по DIEMA SPORT.

Димитър Димитров е на 60 години, роден в Бургас. Като треньор е трикратен шампион на България, носител на Купата на страната, двукратен носител на Купата на професионалната лига. За последно той бе треньор на казахстанския Иртиш Павлодар.

Петър Колев е на 44 години, роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за Берое във всички турнири. Колев бе старши треньор на дублиращия отбор на „зелените“ през сезон 2009/10 г.

Петър Колев

Георги Чиликов е на 41 г., роден в Бургас. Като футболист е шампион на България и трикратен носител на Купата на страната.

Георги Чиликов