Във Фейсбук страницата на фен фракцията на Берое - Zara Boys, бе качен видеоклип от който става ясно, че електричеството на спортна база „Берое“ (стадион Локомотив) е спряно поради просрочени плащания към електроразпределителното дружество, опериращо на територията на град Стара Загора. На територията на комплекса тренира и женският тим Локомотив.

Преди дни треньори от школата на Берое излязоха с декларация за сериозни проблеми в ДЮШ, като липса на екипировка за децата, забавяне на заплати, задължения към фирми и др.

Кметът на града Живко Тодоров обяви, че на следващата сесия на Общински съвет ще се гласуват 200 хиляди лева целева помощ за школата на Берое.

На вчерашната първа тренировка за годината от „Национален фен клуб на Берое“ обявиха, че свалят доверието си към първия отбор и президента Ернан Банато. Те ще подкрепят и посещават мачовете на втория отбор и момчетата от школата.

Отбора започна подготовка само с 12 играчи, като 5 от тях са нови чуждестранни футболисти. В събота се очаква към отбора да се присъединят останалите футболисти, пише podlipata.bg.