Треньорът на Берое Николай Киров бе изключително разочарован от загубата на своя отбор в последните минути от Хебър с 1:3. Специалистът поиска да се забравят последните два мача на тима и да мислят вече за предстоящия бараж със Спортист Своге.

"Това не е само днес. Вече трети двубой губим точки така. Трябва да излезем по-бързо от тази ситуация. По-неприятното е това, което се случи в края на двубоя, тъй като изгубихме двама човека още за важния мач. Трябваше да сме в пълен състав за баража, но няма да се случи това. Възстановяваме се и започваме да се подготвяме за баража", започна Киров.

"Калоян имаше здравословни проблеми, както и Тонислав не е тренирал. Наложи се да влезнат, стигнахме до попадение, но пак допуснахме гол извън редовното време, когато трябва да сме най-концентрирани. Явно съдбата ни е подготвила само лоши неща. Дано в последния двубой се случат по-добри неща", продължи наставникът на Берое.

"Когато си в пълен състав, никога не е добре. Няма смисъл да нападаме някого, че е допуснал грешка. Някой друг трябва да я поправи. Нужно е да забравим последните два двубоя и да се подготвим за баража, защото не познаваме съперника, даже не знаем къде ще се играе", добави той.

"Трябва да се подготвим по най-добрия начин. Трудна е задачата, но трябва да се справим. Във футбола няма лесни противници. Трябва да се концентрираме и да се справим в събота", завърши Николай Киров.