Старши треньорът на Берое - Николай Киров, коментира победата над Локомотив София с 2:1.

"Голът, който отбелязахме даде самочувствие на отбора. Хубавите неща станаха след това попадение. Аз съм казал, че състезателите им трябва малко повече самочувствие в играта с топка. Коригирахме някои неща. На полувремето им казах спокойно да се обръщат и да гледат напред, не всяка топка да се връща назад. Успяхме да отбележим два гола, можеше и трети", сподели той.

"Винаги, когато има напрежение е малко по-трудно. Има доста състезатели с голям опит и не трябва да допускат това напрежение да им влияе. Лошото беше, че при едно статично положение допуснахме много елементарен гол. Бяхме доста стабилни, но днес не скачахме добре при статични положения. По това трябва да работим в следващите две седмици, защото ни предстои трудно гостуване за Купата на България"

"Със самите мачове играчите влязоха в по-добре състояние, те качествата ги имат. Няма как да си позволим да подценяваме Миньор Перник. Те са един от стабилните отбори във Втора лига. Стадионът в Перник е неприветлив за гостуващите отбори", завърши старши треньорът.