Николай Киров сподели какво мисли след края на мача Берое - Левски, загубен от неговия отбор с 1:0.

"Две са нещата, коита са проблем – допускаме много лесно голове и създаваме твърде малко. Търсим варианти, смених и схемата на игра, за да изглеждаме по-офанзивно, защото трябва да създаваме, ако искаме да отбележим. Лошото е, че дойдоха доста хора да гледат мача, но не успяхме да ги зарадваме.

Имаме си нашите проблеми. Трябва да гледаме напред и с работа да ги разрешаваме. Търсим варианти и като схема на игра, и като изпълнители. Излизаме с това, с което разполагаме. Неприятен момент е, че не съм провел подготовката, но щом сме поели състава, значи трябва да го докараме до добро състояние.

Днес бяхме малко по-агресивни, което беше важно срещу отбор като Левски. Има състезатели с добри качества и трябва да използваме това в играта с топка, защото именно там е проблемът. Затова направихме промяна на полувремето. Видяхме, че има проблем в средата на терена. Не мисля, че отбор като Берое трябва да се плаши от някой. По-неприятното е, че допуснахме ранен гол и влезнахме по-късно в мача. Нормално е, има негативен психологически ефект.

Много лош е моментът, защото има мачове още един месец и трудно можем да привлечем някого. Вероятността за грешка е много по-голяма. Замених Калоян, защото имаше проблеми през седмицата на същото място, където почувства болка. Надявам се да успеем да го възстановим за следващата среща. При Траоре имаше проблем, че отсъстваше в тази пауза осем дена, което за мен беше много несериозно. Има проблем явно с професионализма. Ако подобри своето състояние, а то няма как да стане без трениране, да, ще се разчита на него", коментира Киров.