Старши треньорът на Берое – Николай Киров, нямаше как да бъде доволен след домакинската загуба от Левски с 0:1 в последен двубой от 12-ия кръг в efbet Лига. Това бе второ поредно поражение за Белия начело на старозагорци, след като замени на поста Петър Хубчев.

Антон Узунов
100 снимки

„Стремим се да променим доста неща, най-вече в атака. Все още гледаме да налучкваме схемата, с която да се противопоставим на противниците. Лошото е, че не зарадвахме нашите привърженици. Лошо е и че не създадохме много положения. С тренировки ще станат нещата, ще видим с коя схема ще изгледаме по-офанзивно, продължаваме, ще залагаме повече на атаката. В началото имаше леки неточности, но това е нормално, когато се сменя схемата“.

„Лошото е, че го правим по време на полусезона. Не трябва да се притесняваме, а да работим, това е самата истина. Трябва да изглеждаме по по-различен начин. На този етап няма нови и най-вероятно няма да има нови попълнения. Нормално е, когато имаш негативни резултати, настроението да е понижено“, заяви Киров след двубоя.