Отборите на Берое и Арда се изправят един срещу друг в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Мачът е с начален час 17:30 и може да го наблюдавате на живо по DIEMA SPORT.
Домакините от Стара Загора се намират в доста слаба форма, като отборът е в серия от шест поредни мача без победа, вкарвайки едва един гол. 13-тото място за Берое не изглежда добре, а тимът на Николай Киров изпитва сериозни затрудения и в атака, и в защита. Домакинският мач срещу Арда е шанс за "зелените" да се върнат на победния път. Хубавата новина за Киров е, че Тунгара се завръща в игра. Берое няма победа срещу този съперник от десет мача.

Арда Кърджали не е достатъчно убедителен като гост. Отборът е с едва с един успех в последните седем мача, когато е далеч от Кърджали. Арда е 9-ти с актив от 23 пункта и при победа днес може да се доближи на едва две точки от 6-ия Левски. Иван Тилев може да се завърне в титулярния състав, след като изтърпя наказание. Ел Мами Тетах няма да може да вземе участие в срещата, тъй като получи контузия срещу ЦСКА. Продължава и възстановяването на Жуниор Палмарес.

Срещата обещава да е изключителна интересно, тъй като победата е много ценна и за двата отбора. Дали Берое ще прекъсне лошата си серия или Арда най-после ще спечели като гост, предстои да разберем.