Футболистът на Берое Симеон Мечев сподели пред Gong.bg интересни подробности около подготовката на отбора и новите в тима.

"Добре съм. Най-важното е, че сме здрави и тренираме на 100% пълноценно. Това е най-важното за подготовката. Тренираме доста сериозно и интензивно. Така трябва да е в подготовката, за да може през пролетта трудът да се възнагради по някакъв начин. Момчетата дават 100% от себе си, за да можем да отговорим на изискванията от треньора.

С Николай Киров се работи лесно, ако изпълняваш това, което иска. Предполагам, че с всеки е така. Той има своите изисквания и виждания, които се опитваме наистина на 100% да ги изпълняваме. До момента всичко е изплатено на датата, която трябва. Хората, които се занимават с клуба, гледат всичко да е наред с нещата. За стиковането имаме доста нови футболисти, взаимовръзките се опитваме да ги подобряваме всеки един ден. Работим и се надявам с всеки изминал ден да вдигаме оборотите и да се получават нещата.

Добри момчета и като хора, и като футболисти. Помагаме им, повечето са чужденци, вписват се отлично до този момент. Целите ми за пролетта са да направим, колкото може добри мачове, а и резултати. В момента се намираме на място, което не приляга на клуба и самия град. Берое е отбор с много традиции в българския, надявам се да покажем и на терена това, което изисва треньора, за да можем да радваме хората с играта и себераздаването си.

Мога да кажа на феновете да подкрепят отбора и да им обещая честна и здрава работа от нас. Не мога да обещая победи, защото не винаги се получава това, което искаме във футбола и живота, но ще има себераздаване и се надявам то да даде резултат", коментира Мечев.