Капитанът на Берое Симеон Мечев сподели пред камерата на DIEMA SPORT, че днес той и съотборниците му са показали пълно себераздаване и затова са успели да победят Арда. Играчът на мача в срещата Мечев сподели още, че очаква труден мач с Локомотив София, но бе категоричен, че старозагорският отбор винаги излиза само за победа.

„Да, успехът беше заслужен, напълно. Пълно себераздаване от целия отбор. След тежките резултати, неотговарящи на традициите на клуба“.

„Нашият треньор познава отлично отбора на Арда Кърджали. Поздравявам хората, които ни подкрепиха, въпреки тежките резултати. Целия отбор поздравявам“.

„Леки мачове няма. Всеки мач излизаме за победа. Работим усърдно. Трудът, който полагаме, днес се възнагради. Видях себераздаване, което липсваше. Днес всички се раздадоха – това искат да виждат хората. Минахме през труден период. Очаква ни здрав мач с Локо София. Дано през зимата вдигнем нивото на отбора, защото не сме на мястото, което се полага на клуба. Всички си помагахме днес, така трябва да изглеждаме“.

„Николай Киров няма какво да го коментирам, доказан треньор, постигал е успехи навсякъде. За изпадане – няма да коментирам. Ще се справим с трудния период. Работим здраво, трудът се отплаща.