Локомотив Пловдив посреща Берое на "Лаута" в последен мач от 23-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 17:30 и може да я наблюдавает НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни, като следи за вас сблъсъка минута по минута.

В домакинството си на Локомототив София "смърфовете" постигнаха първата си победа през пролетния полусезон. Александър Томаш може да бъде доволен, че няма контузени или наказани играчи, като разполага с пълния си състав и ще има свобода на избор на кои играчи да заложи. Александър Георгиев, Алфа Конте и Кристиан Мендоса все още нямат картотеки и ще пропуснат срещата. Локомотив Пловдив няма загуба в последните си 4 домакинства на Берое.

Гостите от Стара Загора не са в добра форма. Берое се намира на 13-а позиция с актив от 20 точки, като ще преследва място в топ 10, за да си гарантира оцеляването през настоящия сезон. Тимът на Николай Киров не спечели нито един от четирите си мача от началото на полусезона. Берое допусна и 8 гола в тези 4 двубоя, което означава по цели 2 попадения средно на мач. Отборът от Стара Загора загуби предходните си три гостувания, като не отбеляза нито един гол в тях.