Отборът на Локомотив Пловдив има сериозен интерес към футболиста на Берое Димо Бакалов. Договорът на крилото със старозагорци изтича в края на сезона и на този етап „зелено-белите“ нямат намерение да му предлагат нов.

Бакалов премина под Аязмото преди началото на настоящата кампания. Той обаче е записал едва 349 минути в 13 мача в елита, като не е отбелязал гол. При Димитър Димитров-Херо Бакалов бе със статут на резерва, въпреки че дойде от шампиона Лудогорец, където се оказа ненужен след края на миналия сезон.

LAP.bg
30 снимки

Бакалов обаче е познато име на „Лаута“, тъй като той носи екипа на „черно-белите“ три сезона. 32-годишният футболист направи тогава добро впечатление и бе привлечен от разградчани. Играчът все пак има някаква надежда, че с оглед промяната в политиката на заралии може и да остане.

Привличането на централен защитник пък ще приоритет в лятната селекция на Локомотив Пловдив. Почти сигурно от „Лаута“ след края на сезона ще си тръгнат Диниш Алмейда и Лукас Масоеро, тъй като договорите им изтичат през лятото.