Левски посреща Берое на "Виваком Арена Георги Аспарухов" в среща от 6-ия кръг на efbet Лига. 
 
Мачът е с начален час 21:00 и можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, в Gong.bg да проследите на живо всичко най-интересно от двубоя.
 
Днешният мач може да влезе в историята, ако Мартин Камбуров се разпише във вратата на "сините". Тази вечер той има шанс да излезе еднолично начело в класацията за най-добър голмайстор в историята на българския елитен футбол. В миналия кръг 40-годишният ветеран изравни рекорда на Петър Жеков от 253 гола, а сега може да го надмине. Статистиката показва, че Левски е любимата  жертва на нападателя, който има 10 гола на “Герена”. 
 
"Сините" ще бъдат водени от Тодор Симов, който е временен наставник на тима след приетата оставка на Живко Миланов. Срещу Берое отборът на Левски, който записа 1 победа и 4 загуби от началото на сезона, ще се опита да си върне доверието на обедверените фенове.Проблемите на "сините" са свързани с наказанието на Патрик-Габриел Галчев, който получи червен картон срещу ботев Пд преди седмица, и контузията на Симеон Славчев.
 
Старозагорци също не са убедителни в изявите си, но се представят доста по-добре от съперника си. Отборът стартира с две победи, след това допусна две поражения - от Черно море и Славия, а в последния кръг отново записа успех с 1:0 над Ботев Враца. В Берое се осланят най-вече на традициите, според които тимът играе много успешно при гостуванията си на Левски в последните години. В последните си 10 мача на “Герена” старозагорци имат 5 победи, 4 загуби и 1 равенство. 
 

Вероятни състави

ЛЕВСКИ: Михайлов, Наденов, Шелис, Зайков, Горанов, Б. Цонев, Р. Цонев, Миланов, Димитров, Бари, М. Петков

Треньор Тодор Симов

БЕРОЕ: Бакер, Фуртадо, Сако, Хаджиев, Митев, Камара, Юсеин, Цветков, Лебон, Тунгара, Камбуров

Треньор Петър Колев

Съдия Георги Кабаков

Стадион "Георги Аспарухов”, София