Наставникът на Берое Петър Колев остана цялостно удовлетворен от показаното от неговия отбор срещу Лудогорец, въпреки загубата с 0:2 на "Хювефарма Арена". Той, все пак, изтъкна, че се е ядосал след допуснатия късен втори гол в мача. 

„Доста неща не ни стигнаха, но главно не успяхме да оползотворим шансовете си. Знаехме, че ако не вкараме, щеше да е трудно да си тръгнем с нещо. Доволен съм от отбора, спазихме указанията, които искахме.Можеше да играем по-бързо в нападение, но имайки предвид сериозното емоционално изхабяване през тази седмица съм доволен. Доминирахме през второто полувреме, особено като голови положения. За жалост попадението в края малко ми развали настроението, защото това искахме да предотвратим цял мач и накрая го допуснахме“, започна специалистът.

„Прекалихме с изнасянето на топката, но начинът на изнасяне цялостно беше добър. Грешките в близост до вратата ни не доведоха до особени положения, освен при попаденията. Не ни достигна малко смелост и точното подаване, а може би и малко класа“, завърши той.