Наставникът на Берое Петър Колев бе със смесени емоции след равенството 1:1 с Янтра в първи мач от лятната подготовка преди новия сезон в родния шампионат. Специалистът е останал доволен от първата част на двубоя, но не и от втората. Освен това треньорът разкри, че се очаква да пристигнат двама централни бранители и едно крило.

"Не смятам, че резултатът е най-важното. След тежките натоварвания искахме да видим всички играчи в действие. Показаха старание, някои от тях са с проблеми, други са 2002-2003 година родени. От първото полувреме съм доволен, второто трябваше по-обходни действия да правим. Допуснахме много елементарен гол, но това няма значение. Видях няколко добри неща и някои не много добри. Ще имаме работа по сработването на отделните играчи", каза той.

"Сформирахме групата за лагера, но тя няма да е в основната за първенството. Очакваме Фуртадо и Алюн Фаул да кацнат довечера в България. Другата седмица ще има повече яснота по селекцията. Очакваме двама централни защитници и крило от външния пазар”, заяви Колев.