Наставникът на Берое, Петър Колев, изрази удовлетворението си от постигнатия успех с 3:2 след обрат срещу Пирин Благоевград. Той обаче подчерта, че съдийството отново е било доста противоречиво. 

„Не смятам, че се върнахме от чак толкова тежка ситуация. Изиграхме първо полувреме под възможностите ни. На полувремето казах на играчите, че трябва да сме малко по-агресивни и че трябва да сме спокойни на терена. Домакините, публиката и съдията бяха срещу нас и се опитваха да направят мача много тежък за нас“, започна Колев.

„Не искам да коментирам съдийството, само ще кажа, че още в началото на сезона вече виждаме големи противоречия в съдийските отсъждания. Разполагаме с добро качество в атаката. Тримата ни нападатели са много добри и те умеят да се допълват. Не мисля, че ще имаме проблем в тази зона“.

„Смятам, че всеки един мач е труден в първенството. Влагането, старанието, тактическата дисциплина, индивидуалната класа – който покаже превъзходство в тези отношение може да победи. Очаква ни тежък мач срещу Черно море, ще трябва да подобрим някои неща“, завърши той.  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.