Наставникът на Берое – Николай Киров, остана доволен след представянето на отбора му при успеха с 2:0 над Арда. Киров призна, че в Стара Загора не мислят за изходящи трансфери с оглед слуховете за Абубакар Тунгара за трансфер, а „по цял ден се занимават“ с търсене на подсилването на отбора за пролетта.

„Далеч сме от това, което аз разбирам във футбола. Най-важното днес са трите точки за спокойствие и самочувствие. Второто им липсва и видях притеснени хора, личи. Когато имаш негативна серия, то спада. Дано сега малко да повдигнат тонус, тъй като ще са нужни за следващите мачове“, започна Киров.

„За новости мисля, че ще можем да говорим след Нова година. С наличния ресурс работим и ще опитаме да спечелим още една точка в последния двубой, за да мислим спокойно за Купата. Когато не допуснеш гол, е добре, но имаме доста работа да вършим, специално в играта с топка. Днес имаше ситуации, които си пролича това. Тръгнахме да градим по-бързо атаките си, но имаме доста работа да вършим. Търсим варианти със схемата. Трудно става, затова търсим различни схеми, с които играчите да се чувстват добре спрямо техните качества. Далеч от върхова форма е Трибуле, тъй като от февруари не е играл мачове. Физиката си я е поддържал, но той е младо момче, което иска да работи и се надявам да разгърне целия си потенциал при нас. Въобще в момента не се коментират изходящи трансфери. Мисля, че нашето качество на състава трябва да се подсилва, а не отслабва. Коментираме входящи трансфери. По цял ден се занимаваме с това, тъй като трябва да вдигнем нивото след Нова година“, завърши Николай Киров.