Треньорът на Берое - Николай Киров, бе видимо доволен от точката, която неговият отбор спечели в гостуването на Пирин Благоевград. Той обаче призна, че в последните 20 минути тимът му сериозно е отстъпвал на съперника.
 
"Всяка една точка, която спечелим, е важна за нас. Имаме много проблеми около окомплектоването на състава - не като брой хора, а като ниво на играчите - някои са назад с подготовката, други - по-напред, има и хора, които се връщат след контузии. След 70-ата минута това се вижда много ясно в мачовете ни. В същото време съперникът днес вкара много по-подготвени играчи и бе по-свеж в края. Доволен съм от влизането на Божидар Пенчев, показа самочувствие в атака. Ако продължава така, ще получава необходимия брой шансове. Време му е за мъжкия футбол", каза Киров.
 
"Работим и в двете фази на играта. До 70-ата минута стояхме много добре отзад. Отпред обаче имахме сериозни проблеми и не успявахме да пратим топката в последните 20-25 метра на съперника. Зимата ни трябва подсилване, което не е задължително, а направо наложително. И сега гледаме много играчи, но ще можем да вземем нови чак през зимата. Периодът сега е лош за селекция, но мисля, че ще се справим някак. Предстои ни мач с Лудогорец, който няма да е лесен, както е и всеки друг. Нашата цел е обаче до Нова година да спечелим максимален брой точки", завърши Николай Киров.