Треньорът на Берое – Николай Киров, направи загадъчно изказване след равенството 1:1 срещу Пирин. Киров призна, че липсата на гол през втората част е лишила заралии от успеха срещу „орлетата“, заради което се е стигнало до разликата.

„Не можахме да отбележим гол през втората част, затова не се спасихме днес. Не трябваше да се стига до последните минути, но съдбата това показа. Не искам да навлизам в други теми, тъй като не трябва да се подценяват мачове, говоря от други фактори, а не от нас. Тук се решава спасението на даден отбор, мисля, че трябва да има адекватно отношение от хората, които са свързани с мача като служебни лица. Или поне изборът да е адекватен“, каза Киров.

LAP.bg
39 снимки

„Не можахме да решим мача, но нещата се случиха за около 30 секунди в края на двубоя. Да не коментираме други теми, тъй като доста време се държа по най-коректния начин, но явно когато човек е така, то няма адекватно отношение от отсрещната страна. Други хора отговарят за тази тема, дано си свършат последния мач работата“, продължи загадъчно Киров.

„Сега ще видим как да поуспокоим нещата и се готвим за другия двубой, няма какво да коментираме повече.