Мартин Камбуров потвърди, че се е разбрал с ЦСКА 1948 и от новия сезон ще носи екипа на новака в елита.

„Да, мога да съобщя, че се разбрахме по мъжки с г-н Найденов. Седнахме на масата за преговори, уточнихме всички детайли, стиснахме си ръцете и аз си тръгнах. До края на седмицата или в края на другата трансферът ми ще бъде обявен на сайта на клуба, след като подпиша официално. Уточнявам обаче, че договорът ми влиза в сила от новия сезон“, разкри голмайсторът пред "Блиц".

„Остатъка от сезона ще го изкарам в Берое. Няма никакъв проблем. Аз ще бъда верен на беройския тим до финала на първенството. Димитър Димитров си има други виждания за следващия сезон и е в правото си, защото той е старши треньорът“, добави Камбуров.

„Казвате, че съм първият футболист, който преди е играл в ЦСКА, а сега ще носи екипа на ЦСКА 1948. Не искам да коментирам. Не ме питайте и за феновете кой кое ЦСКА ще избере. Аз съм професионалист!", заяви той.

"Знаете много добре каква е целта ми – да стана голмайстор №1 във футболното ни първенство за всички времена. Искам да изпреваря рекорда на Петър Жеков, но за да го направя, преди всичко трябва да съм здрав. Това си и пожелавам“, завърши Марто, който е на 23 гола от изравняването на постижението на легендарния нападател на Берое и ЦСКА.