Нападателят на Берое Мартин Камбуров обяви, че обмисля решението да сложи край на славната си професионална кариера в края на настоящия сезон. Камбуров беше отличен с приза Играч на мача след победата на старозагорци с 3:0 срещу Дунав и застана пред камерите на DIEMA SPORT, за да сподели чувствата си.

„Мисля, че първото полувреме беше равностойно. Двете поредни загуби в предишните ни тежаха. През втората част бяхме по-добрият отбор и заслужено победихме“, започна щастливият Камбуров.

„Хората, които разбират от футбол знаят колко добро е постижението ми за голове. Трудно е да задмина Петър Жеков, годините ме притискат. Може би лятото ще е краят за мен“.

„Обмислял съм го като решение. Ако виждам, че ми тежи може и да взема да прекратя кариерата ми. Сега говоря под емоции, така че все още няма нищо окончателно, времето ще покаже“.

„Имам най-много голове срещу Левски в историята, така че определено ги познавам добре. Миналият път ме подцениха, сега вероятно ще подходят по-сериозно. Шегувам се, разбира се, срещу ЦСКА и Левски винаги се играе трудно, но те определено ще имат едно на ум“, завърши стрелецът на Берое.