Голмайсторът на Берое - Мартин Камбуров, сподели мнението си за двубоя с ЦСКА. "Зелените" надвиха своя противник с гол от дузпа, дело именно на Камбуров, който бе под №250 за него в родния елит. 

"Мисля, че се получи доста равностоен мач. Трябва да благодарим на нашия вратар, може би и той заслужаваше наградата. Имаше битка по терена. След като влезе Конте успяхме да развием някои добри атаки. Просто в предни позиции прибързвахме, опитвахме се индивидуални да преодолеем противника, което не ни носеше предимство. Тогава ЦСКА стояха малко по-добре, но за радост, успяхме да вземем трите точки", заяви Камбуров. 

"С отбор като ЦСКА, който е доста здрав физически, е много важно да запазим енергия и сили до самия край. Радващо е, че успяхме. Лесно е да се говори, когато вкарам. Представям си, ако бях изпуснал. Трите точки нямаше да са за Берое и щяхме да сме далеч от Арда. Но който не е бил дузпа, той не е изпускал. Аз си понесох отговорността. Чувството, когато топката се удари в мрежата, е най-хубавото." 

"Има напрежение, но толкова пъти съм бил в такива ситуации, че трябва да се справям. Имам супер отношения с хората в Стара Загора, щастлив съм. Надявам се да помогна на отбора да се класира в Европа и да имам един хубав завършек на моята кариера. Една такава победа дава самочувствие за добро настроение за работа до подновяването на шампионата." 

"Аз преди 20 години започнах да работя с Димитров. Честитя му, пожелавам му да е жив и здрав и да бъде щастлив от това, което прави", завърши Камбуров.