Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров бе много доволен след победата над Славия и своите две попадения. Това е последният мач на опитния стрелец с фланелката на Берое, след като през новия сезон ще играе с фланелката на ЦСКА 1948.

„От първата до последната диктувахме събитията. По-чистите положения бяха за нас и не дадохме шанс на опонента да си помисли, че може да направи нещо. Можеше да вкараме още, но все пак победихме”, започна той.

„Със сигурност ме радват головете, радвам се, че Фаул спечели дузпата и аз вкарах. Даде се спокойствие на отбора, но бяхме нащрек, защото Славия има много добри играчи. Играят супер, а Филип Кръстев е уникален футболист. Целият отбор им е добър, и ако ги подцениш, то ще имаш неприятности. Бяхме концентрирани през целия мач”, добави Камбуров.

„Успявам да вкарвам и помагам на отбора. Свършват мачовете, но и с тази пандемия. Всеки път излизат различна бройка от другите. Дано по-бързо да отмине и да не се заразяваме така и да има нормални мачове. Разбира се, че се притесняваме, но може би трябва да се вземат мерки като в Германия, за да има мачове. За нас е важно да не прекъсваме. Неприятно е да се играе без публика, но май ще е по-добре. Трябва да се направи така, че да се опазим. Имах напрежение след мача с Локомотив Пловдив, нещо като спазъм, но реших да не поемам рискове. За мен е важно да съм здрав”, продължи Камбуров.

„За мен тези три години в Берое са невероятни. Първата 14, втората 15, сега 16. Само положителни неща за хората тук. Уникално преживяване и удоволствие е за мен. Хората ме приеха, но така е животът. Няма как да се оплача. Можеше да се представим през тези три години по-добре и да играем в Лига Европа. Това е горчилката, но така е било писано. Няма да се променят целите ми за ЦСКА 1948 и ще опитвам да вкарвам – това е”, завърши Камбуров.