Берое има добър отбор и се надяваме в края на сезона да бъдем поне сред първите три в крайното класиране. Това заяви в интервю за програма "Хоризонт" по БНР Мартин Камбуров. Голмайсторът на Берое е амбициран да продължи да бележи, а тимът на Александър Томаш да печели мачовете си.

От началото на новото първенство Камбуров има три отбелязани гола, а Берое в серия от три поредни победи. В петък старозагорци гостуват на един от новаците в елита - Царско село и таранът е амбициран да се разпише.

"Не делим отборите на силни или слаби. Срещу всеки един от тях дават по-три точки за победа. Отборът на Царско село е съставен от млади, но и опитни футболисти. Не се заблуждаваме, че ще ни е лесно срещу тях."

"Но ние искаме да продължим с доброто си представяне и ще гоним трите точки", каза Камбуров. 38-годишният голмайстор уточни, че няма проблеми с Александър Томаш, който го оставя понякога и на резервната скамейка на Берое.

"Още като дойдох в Берое, разговарях с Александър Томаш и той ми обясни какво ще изисква от мен. Важното е да бъда от полза на Берое. Чувствам се здрав и във форма и се надявам, когато съм на терена, да помагам. Имам цели, които съм си поставил и си пожелавам да съм здрав и да ги постигна", добави Мартин Камбуров.

До момента той е отбелязал 222 гола във футболния ни елит, а начело с 253 продължава да е Петър Жеков. Но въпреки добрата му голова форма, ще му бъде изключително трудно да застигне легендата на българския футбол.