Спортният директор на Берое Ивко Ганчев бе категоричен, че въпреки „някои зловредни слухове в последно време, както и свободни интерпретации в медиите“, клубът от Стара Загора остава стабилен и коректен не само към играчите, но и към всичките си контрагенти.

„Берое е стабилен клуб, който продължава да функционира нормално, което може да бъде потвърдено от всички служители и футболисти. Нямам никакви поводи да се съмнявам, че тази стабилност е пряко застрашена от каквото и да е. Държа да подчертая това и да изтъкна, че всички в ръководството имаме сериозни изисквания“, заяви Ганчев пред „Мач Телеграф“.

23 снимки

„Искаме повече от отбора не само като резултати, но най-вече като демонстрация на по-голяма отдаденост. Феновете ще се върнат на стадиона само ако видят онова раздаване и онази непримиримост, която винаги е носела успехи на нашия клуб. Това, което видяхме и срещу ЦСКА 1948, е далеч от стандартите, на които ни се иска да се представя отборът. Някои от играчите трябва по-сериозно да се борят за мястото си при нас. Още повече че има и такива, чиито договори изтичат“, допълни още Ивко Ганчев.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“