Централният нападател на Берое Зоран Йосипович беше повече от доволен да бъде избран за Играч на мача при победата 1:0 над Витоша Бистрица в 9-ия кръг на efbet Лига. Швейцарецът обясни, че с предишните си 3 попадения не е успял да донесе успех на заралии и именно това прави попадението му срещу „бистришките тигри” специално.

„Беше труден мач, да. Мисля, че отборът игра доста добре. Имахме много шансове да вкараме и през първото, и през второто полувреме. Понякога двубоите се развиват по този начин, но успяхме да спечелим. Сега мислим за следващия двубой”, каза Йосипович.

„Много важен гол, защото първите 3, които вкарах не донесоха точки. Днес с това попадение моят тим спечел ипобедата. Доволен съм, това ми е работата като нападател. Мисля, че към този момент се справяме много добре и аз, и Камбуров. Този гол беше важен, защото се завръщам след 2 седмици, в които бях контузен. То е важно за мен, за отбора и за феновете.”

„Днес трябва да бъде новото начало. Сега предстоят много важни мачове за нас. Искаме да ги печелим. Тези три точки ще ни дадат добро самочувствие и ще успеем да вземем следващите срещи.”

„Мачът срещу Локомотив Пловдив? За този мач ще се подготвя по начина, по който го направих днес. Ще се опитам да дам максимума. Няма да променя нищо за предстоящия мач. Знам, че играят добре, но всеки се опитва да играе силно срещу нас. Всички знаем, че сме добър тим, а след като днес спечелихме, ще продължим с победната серия”, завърши Йосипович.