Нападателят на Берое Мартин Камбуров заяви, че предпочита да не мисли толкова за головия рекорд на Петър Жеков от 253 попадения, който е все по-близо след вчерашното му победно попадение срещу ЦСКА в 22-ия кръг на efbet Лига. Стрелецът обаче се надява, че чрез неговите точни изстрели, ще помогне на отбора си да се класира за Лига Европа.

"Гледам да не го мисля. Оставил съм нещата. Искам с моите голове да донасям точки и да се доближим колкото се може до първите 3-4 места, до Арда, който е пред нас. Четвъртият може да играе Лига Европа. Надявам се да успея. За рекорда, гледам да не го мисля, защото колкото повече наближава, напрежението се покачва", каза 40-годишният стрелец.

"Много е хубаво, когато вземеш 3 точки срещу ЦСКА, но толкова ще ти дадат и след следващия кръг срещу Етър, а те са доста сериозен отбор и може би ще трябва да положим дори повече усилия и тогава ще има някаква цена. Ако се клатушкаме победа и равен или загуба, ще ни бъде трудно. Зависи всичко от нас. Ще имаме 3 седмици да работим с настроение след победа срещу ЦСКА. Надявам се да запазим инерцията и да трупаме точки, които да ни изстрелят по-напред. Доближихме се на някакви точки от Арда. Имаме пряк мач с тях, имаме и плейофи после. Всичко зависи от нас. Не бива да правим сметки, а да побеждаваме, ако искаме да бъдем там в борбата", допълни още той пред клубната телевизия.