Бъдещето на звездата на Берое Себастиан Вия, продължава да бъде неясно. Към този момент единственото сигурно е, че 27-годишният футболист повече няма да играе за заралии.

Интерес към южноамериканеца не липсва. Gong.bg разбра, че оферта за офанзивния полузащитник е изпратил и колумбийският гранд Атлетико Насионал. Тя обаче не удовлетворява шефовете на Берое, тъй като клубът от Меделин иска футболиста под наем. 

Самият Вия призна, че ще бъде най-щастливият човек на света, ако премине в редиците на "Лос Вердолагас". "Много хора, които ме познават, знаят, че съм фен на Насионал. Моите приятели, семейството ми също подкрепят отбора. Така че нека видим какво ще се случи. Два пъти имах разговори за подобна възможност. Ще бъда най-щастливият човек на света, ако облека екипа на Атлетико Насионал", каза той пред Tellemedelin. 

На този етап фаворит за подписа на колумбиеца е Лудогорец, като в следващите дни преговорите между "орлите" и ръководстото на старозагорци ще продължат, а освен това и агентите на самия футболист ще пристигнат у нас, за да договарят личните му условия. 

Себастиан Вия изигра 11 мача за Берое, в които вкара 5 гола и направи една асистенция.