Избраният за играч на мача Георги Илиев беше изключително доволен от задружността и характера показан от Локомотив Пловдив при победата с 3:0 срещу Берое в двубой от 10-тия кръг на efbet Лига. Той коментира и темата за възможността да стане играча с най-много мачове в българското първенство. 

„Резултатът звучи все едно е бил лек мачът, но не беше така. И в началото на мача и в началото на второто полувреме не беше лесно, но всички се раздадохме и постигнахме заслужен успех. Берое промени някои неща в средата на терена с напредването на мача, но успяхме да се адаптираме и да контролираме нещата, за да вземем успеха“, коментира Илиев.

„Успях да поема за първия гол добре топката, видях, че Карагерен нахлува от втора позиция и вкарахме хубав гол. За дефанзивен отбор 3 вкарани гола е добре, не искам да говоря за тези неща“. Гледаме към мача за купата и после ще мислим за Витоша Бистрица“.

„Има възможност да изляза начело в класацията за най-много мачове в елита на българското първенство. Ще изиграя още няколко мача и ще видим как ще се развият нещата“.