Наставникът на Пирин Благоевград - Христо Янев, остана доволен от своите футболисти, които успяха да измъкнат ценна точка в гостуването си на Берое с гол от дузпа в последните секунди на срещата, която завърши наравно 1:1.

„Много съм доволен. Изключително важна точка за нас. Съдбата си прави лоши шеги с отборите, които се борим за оцеляването си и последният кръг ще бъде много интересен. В по-голяма част бяхме по-добри и това ми се понрави. Това, че не се отказахме до края е показателно за това, което се случва в клуба. Ние сме професионална лига и не трябва да допускаме да се случват такива неща на терена, защото бяхме близо до ексцесии“, каза той след края на срещата.

LAP.bg
39 снимки

„Доволен съм от всички 90 и колко минути. Контролирахме нещата на терена. Оставихме пространства, защото искахме да изравним. Показахме самочувствие, класа и желание за победа“, допълни той.

„Съжалявам за Спартак Варна, който има място в Първа лига. Много е трудно да се справиш в компанията на толкова добри треньори и когато излизаме да играе, трябва да покажем най-доброто. Апелирам да запазим спокойствие и концентрация. Трудът и желанието имат значение. Не сме стигнали дотук, за да се отказваме и ще се бием до последна капка кръв“, заяви още Янев.