Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари бе доволен след успеха с 1:0 над Септември на старта на сезона в efbet Лига, но специалистът показа, че отборът му има още много работа.

"Беше победа, за която работи целият екип. Отборът доминираше 60-70 минути. Когато вкарахме гол, имаше още 6-7 минути, в които пресирахме и можехме да отбележим отново. Малко се върнахме назад и там не бяхме толкова добре позиционирани. Бързо губихме топката и Септември имаше ситуации за гол с дълги удари. Важна победа и трябва да се учим от тези неща, за да се подобряваме", заяви той.

"Поздравявам всички играчи, свършиха много работа. Не е лесно да се играе първият мач, всеки иска да се покаже. Това са три точки за хората, които дойдоха на стадиона. Като започнахме това първенство, взехме нови играчи и имаме концепция как да играе нашият отбор. Върна се и Годой, който е много добър играч. Взехме много важни три точки и това е важното. Имаме още много да вървим и да градим, както като отбор, така и като индивидуалности", добави наставникът на Берое.

"Всяка победа дава спокойствие на отбора. Аз съм треньор тук почти една година и все имаме някакви проблеми. Ние трябва всеки ден да тренираме и ръководството гледа на клуба по най-добрия начин. Трябва да стоим като отбор и като клуб трябва да знаем какво да подобрим", завърши Хосе Луис Ачиари.

подкрепя българския спорт