Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари сподели мнението си след победата над Локомотив Пловдив с 3:2 в контролна среща, играна на стадион "Берое".

"Много съм доволен от мача и работата през седмицата. Тази седмица играхме сряда една контролна среща в сряда и днес отново. Физически бяхме много натоварени от тренировките. Играчите бяха конкурентноспособни. Знаем, че още трябва да градим като отбор, но футболистите се представят много добре индивидуално и като отбор. Остават ни още две седмици до първия мач от шампионата. Имаме още работа. Можем да подобрим още неща".

"Ние ще работим здраво, за да влезем в първия мач много добре. Остават двама-трима играчи, които трябва да пристигнат, за да затворим отбора. Много съм доволен от момчетата и старите, и новите. Това е начинът да можем да сме подготвени за първия мач".

"Дамян Йорданов получи удар в глезена. Докторът каза, че трябва да се възстанови за десет дена. Мисля, че следващата седмица ще може да тренира с отбора", завърши специалистът.