Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари бе доволен от победата над Хебър с 1:0 в двубой от Групата на изпадащите в efbet Лига.

"Двата отбора се раздадоха и с висок ритъм на игра и целият отбор даде 100 процента от себе си. Предната седмица се борихме на всяка цена за точките. Моите играчи са професионалисти и го показаха", сподели той.

"Конкурентни сме на всички отбори и това е целта – да се борим. Имахме ситуации за гол през второто полувреме, но ни липсваше последният гол. Успяхме да вкараме гол в края на мача, който се оказа победен и сме много щастливи. Зарадвахме хората, които бяха на стадиона и ни гледаха по телевизията", добави специалистът.

"Всеки, който облича тениската на Берое, е горд от това, че представя клуба. Всеки, който получи шанс, трябва да се раздаде. Дадохме шанс на играчи с по-малко минути. Доволни сме от победата, която постигнахме. Виждате, че Себастиян Вия е много добър играч, но всички, които излязат на терена, се представят по най-добрия начин. Остават още два мача, в които да завършим сезона. Ще играем по най-добрия начин и ще представяме емблемата на Берое", завърши Хосе Луис Ачиари.