Треньорът на Берое Димитър Димитров бе много разочарован след равенството със Славия 1:1. Херо потърси вината в своя отбор, но заяви, че е бил притеснен от съдийството преди началото на двубоя.

„Вината трябва да я търсим в себе си. Първото полувреме изтървахме много положения, а можехме да водим с три-четири гола. Останахме с човек по-малко. Допуснахме елементарна грешка. Не мога да коментирам дали е имало нарушение или не. Виновниците сме си само ние. Трябваше да си затворим мача и да спечелим. Но футболът е несправедлив и такива неща се случват“, заяви Димитров

„Червеният картон оказа влияние, но не знам дали е ключовият момент. Крум Стоянов се кълне, че не е ударил никой. Ваша е работата да анализирате съдията. Търсим вината в нашия отбор и поведение. Съдийството не искам да го коментирам. Притеснявах се преди мача и се оказах прав. Но ние не успяхме да си вкараме положенията. Липса на концентрация и самочувствие пред гола“, добави още той.

„Мачовете са различни. Имаме повече точки на чужд терен, отколкото у дома. Имахме положения и при числено неравенство срещу Славия. Конте можеше да реализира, когато останахме с човек по-малко. Имаме трудна програма, но трябва да се опитаме да излезем с чест от тях. Трябва да покажем амбициите си срещу водещите отбори“, каза Херо.