Треньорът на Берое Димитър Димитров бе много разочарован след загубата от Етър с 1:2 Стара Загора. Той заяви, че е разочарован от представянето на някои от футболистите си и каза, че заралии трябва да си гарантират участието в първата шестица в оставащите мачове.

„Това не е за първи път. Допускаме много голове и от стандартни положения. Липса на концентрация. Можехме да вкараме преди първия им гол. През първото полувреме отстъпвахме при първите топки и други ситуации. Второто полувреме променихме това, но не бяхме концентрирани пред гола. Допуснахме неприятна загуба, която не знаехме, че може да се случи. Но това е футбола. При вторият гол можеше да реагираме по-добре. Остава ни да се мъчим в оставащите мачове. Трябва да си осигурим класирането в шестицата, защото и това нещо го има след това поражение. Някои хора ме разочароваха с представянето си и настройката за игра, но това са мои наблюдения“, заяви Димитров.

„Може и подценяване да има. Но вината може би вината си е в нас. Изгубихме много точки срещу отборите от долната половина. Не искам да ги обиждам. Започваме да играем след като ни вкарат гол. Вината си е изключително наша. Допускахме много попадения. Имахме ситуации, в които можехме да обърнем резултата“, добави още той.

„Трябва да изстискаме максимума на този потенциал. В нас е вината, че не го правим. Важното е, че резултатът е лош и трябва да намерим изход в оставащите мачове. Очаквам да виждам Берое, както през второто полувреме – с повече нагласа и желание за игра. Договорите са въпрос към ръководството. Има предложения, но футболистите преценяват дали да приемат условията. Трудно може Стив Фуртадо да е готов за следващия мач, защото разбрах, че контузията му не е лека“, каза Херо.