Наставникът на Берое - Димитър Димитров, сподели мнението си за поражението с 1:4 от Лудогорец и отново изрази недоволството си от съдийството. 

"Резултатът е доста изразителен, но на фона на играта, отборът ни не заслужаваше такава загуба. Бяхме равностойни, но липсата на класа в решаващите моменти реши нещата. Ако си бяхме вкарали положенията, можеше да се развие по друг начин мачът, въпреки съдийството. Това е четвърти пореден мач. Подговил съм се, слушах пресконференцията на Гергинов. Разбрах, че във всеки отбор имало човек, отговарящ за съдиите. Искам да попитам кой е човекът при нас, да му научи името. Не може да ни колят по такъв безскрупулен начин. Когато има проблем, с кого имат контакт те? Това е меко казано обидно. Смея да твърдя, че докато не получихме втория гол, играхме много добре. Разберете, че с такова съдийство няма как да се играе. Първият гол е от засада, но не само това. Минаха футболисти на Лудогорец и ми казаха, че съдийството е срамно", заяви Херо.

"Няма какво да коментирам темата за оставката. Каквото съм имал да казвам, аз съм го казал на ръководителите. Обиден съм от това отношение на БФС и съдийството към нашия отбор. Да, имаме проблеми в играта, но затова си има обективни причини. Имаше момент, в който смятах да си тръгна именно заради съдийството", допълни Херо. 

"Отборът на Берое е отбор с традиции и слава. Не може такова отношение, просто е обидно. Такова съдийство винаги накланя везните в една от двете посоки." 

"Карлос няма да бъде част от нашия отбор. При него е рецидив, доколкото разбрах. Не може в един от най-важните мачове през годината да остави отбора с десет човека", завърши наставникът на старозагорци.