Наставникът на Берое - Димитър Димитров, обяви, че в клуба вече работят по селекцията за новия сезон и се очаква пристигането на двама чужденци. 
"Работим по селекцията, водят се разговори. Надявам се Ахмед Туба да удържи на думата си, той в момента е в Белгия, преговаря с Брюж за прекратяване на контракта си. Заяви, че иска да е наш футболист", призна Херо. 

"След напускането на Камбуров ще трябва да привлечем централен нападател. Водим разговори и с един краен полузащитник. Мисля, че там нещата са на финалната права, но още нямаме подписан договор. Чужденци са, няма как да вземем българи. Няма такива български играчи, които да ни заинтересуват и да можем да ги вземем. Цените на българите са доста високи. Но аз не деля играчите на чужденци и българи, всички те защитават честта и традициите на Берое“, допълни Димитров пред ТВ Стара Загора.

Той допълни, че срещите до края на този сезон ще бъдат използвани като контролни и шанс за изява в тях ще получат футболисти с по-малко игрово време като Карлос Охене и Александър Василев.

"Трябва да им дам шанс, защото нямам друго време. Те са добри играчи, бяха основни състезатели. Ако не им дам сега възможност, няма да са в добро състояние в началото на следващия сезон. Заслужавахме да спечелим срещу Левски. При това трябваше да го направим с разлика. Може би това е етапът от развитието на нашия отбор“, обясни наставникът на Берое.

"Продължаваме да играем добър, атрактивен футбол. Иска ми се да преодолеем момента с грешките, които допускаме, но ние сме нов състав. Налагаме различна схема, различен стил и трябва да минем през такъв етап“, заяви Херо.

Той допълни, че целта на тима за следващия сезон ще бъде класиране за ЛЕ.