Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо похвали играчите си за пореден път за страхотната продукция при победата с 4:0 срещу състава на Черно море в двубой от шестия кръг на efbet Лига. 

Херо отказа да поставя прекалено високи очаквания за своя тим преди тежките мачове с Лудогорец и ЦСКА, но все пак потвърди, че иска да види своите футболисти да играят със същото самочувствие, както са играли и до момента през кампанията. 

„Радвам се от добрата игра и резултата. Това е срещу един добър отбор като Черно море и отличен треньор като Илиан. Смятам след втория гол нашият отбор показа най-добрата си светлина. Имаше много импровизация и скорост, което се понрави на всички. Ако успеем да постигне постоянство, то ни чакат добри неща“, започна специалистът.

„Променихме някои неща с оглед на идеите за мача на Черно море. За мен те са един чудесен отбор с добри изпълнители и отличен треньор. Радвам се, че ги пречупихме“.

„Апетитът идва с яденето, но нямам мегаломански амбиции. Ще опитаме да покажем най-доброто от себе си в тежките мачове с Лудогорец и ЦСКА и дано имаме и малко късмет“.

„В отбора на Лудогорец има огромна дълбочина, така че трябва да се концентрираме в нашия лагер. Искам да играем със самочувствие, защото няма какво да губим“, завърши Димитров.