Наставникът на Берое - Димитър Димитров, сподели впечатленията си от загубата на тима му от Левски. 

"Трябва да съжаляваме. За мен е крайно несправедлив резултата на фона на играта. През първото полувреме трябваше да водим с няколко гола разлика. Направихме детинска грешка, позволявайки им да поведат. Второто полувреме темпото спадна, но пак диктувахме. Втора грешка и Левски отново вкараха. Това го има, мен ме радва, че играем добре, нападателно и атрактивно. Трябва да изчистим тези детински грешки в защита, както и да подобрим реализацията на гола. Не може да имаш такова надмощие и да не успееш да спечелиш мача", заяви Херо. 

"При такова превъзходство не е справедливо, но ги има тези неща. Готвим отбора за следващото първенство, тази кампания имахме само теоретически възможности. Играем добър футбол, ако успеем да го задържим и да изчистим грешките, смятам, че ще надграждаме и ще сме още по-добри."

"Няколко пъти казах, че имаме нужда от подсилване след раздялата с Мартин. Трябва ни нападател, външни халфове. Там останахме с дефицит. Това, че ще имаме възможност да работим повече време с тези футболисти, ще бъде добре за надграждането ни."

"Тоуба няма право да играе от следващия кръг и ще се прибере в Брюж, където ще си изясни отношенията. Той обеща, че ще се върне, но аз не мога да гарантирам. Нашето желание е да остане, разбира се", завърши Херо.