Димитър Димитров далеч не се скри след успеха на отбора му, след като Берое надделя трудно над Етър с 3:2 с гол в последните минути. Херо обеща да „приземи своите футболисти, които са се взели на сериозно след няколко мача за националния отбор”. Наставникът призна, че не е радостен от победата, а само от  трите точки, като играта на отбора му въобще не е задоволила неговите претенции.

„Ние сме си виновни, че трябваше в края да взимаме победата. Водихме с 2:0, несериозно бита дузпа, несериозна игра. Някои хора взехме ги от трета и четвърта дивизия, станаха национали и се взеха за много добри футболисти. Ще ги приземя скоро. От такава победа не мога да бъда доволен. Само резултатът ме задоволява”, започна Херо.

„Не знам какъв е проблемът в играчите. Това се получава втори пореден мач. С Пирин беше същото, днес пак така. При 2:0 трябва да го затворим с лекота. При първата атака, след като вкарахме гол, допуснахме първия и при статично положения дойде втория гол, който е с детски привкус.

„Гаюс вкара с Пирин дузпата. Макута сам реши да изпълни, видяхте как я би. Казах на Минчев да я бие, но той си взе топката. Всяка една победа е важна, но не мога да бъда щастлив от такива победи. Искам успехите да има качествена игра, нападателен футбол. При мен има разочарование след такъв успех. Не трябва да се имат за велики футболисти. Ще търсим начин да се справим с този проблем”, завърши Димитров.