Треньорът на Берое Ди­митър Димитров ще освобо­ди поне трима играчи през зи­мата. Той скочи много остро срещу отношението на част от футболистите след срам­ното домакинско поражение с 3:4 от ЦСКА 1948 за Ку­пата, пише "Тема Спорт".

Херо беше критичен най-вече към чужденците, кои­то атакува по две линии - че са незаинтересовани от резултатите и че доста често би­ли контузени. Един от иностранците вече беше освободен заради редица травми - Вандерсон. Но може да има и дру­ги.

В момента на лечение в Барселона е изпратен халфът Карлос Охене, който ще претърпи операция днес. Не е изключено да се стигне до раздяла с бра­нителя Ерол Алкан, който игра сла­бо при загубата за Купата. Яя Меледже също е под прицел, тъй като получава малко доверие от новия щаб. Възможно е и някой от българите да поеме към изхода.

Халфът на Берое Иван Мин­чев пък ще бъде наказан за гос­туването на Ботев Пд в събота от 14:15 часа. Срещу ЦСКА 1948 той получи пети жълт картон от началото на сезона и правата му ще бъдат спрени за една среща.