Отборът на Хебър приема Берое в мач от седмия кръг на efbet Лига. Въпреки че пазарджиклии са домакини в срещата, то двубоят ще се играе в Стара Загора, тъй като ремонтните дейности на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик продължават.

Това е поредният двубой за тима на Веселин Великов, в който Хебър ще домакинства далеч от дома си.

През седмицата ръководството на аматьорския Места покани отбора на Хебър да домакинства на стадиона в Хаджидимово.

Сезонът не започна никак добре за Веселин Великов и отбора му, като Хебър е един от двата тима в елита, които все още не познават вкуса на победата. „Гробарите” записаха само едно равенство и пет поражения. Другият отбор без победа до този момент е новакът Септември.

От своя страна Берое може да се похвали с три победи на сметката си, като към тях те записаха още едно равенство и две загуби.

Снощи ръководството на старозагорци представи цели нови трима играчи.

Става дума за Мануел Монсеглио, Исмаел Ферер, Фелипе Чакартеги, които вече пътуват към Стара Загора, съобщиха от старозагорския клуб.

Мануел Монсеглио е уругвайски атакуващ халф, който притежава и аржентински паспорт. Това ще бъде първото европейско предизвикателство за Монселио. 22-годишният футболист разтрогна договора си под наем с Данубио, за да премине в Берое. Офанзивният полузащитник има 14 мача от началото на 2024 година за Данубио, в които е вкарал 1 гол и има 4 асистенции.

Исмаел Ферер е дясно крило от Испания. 21-годишният футболист за последно игра за Мурсия, за който вкара 2 гола в шестте си двубоя за клуба.

Фелипе Чакартеги пък играе на позицията ляв бек и ще бъде заместник на Жорди Говеа, който пое към Олимпия Любляна. 26-годишният испанец за последно е бил част от испанския Бадахос. Чакартеги е юноша на елитния Севиля.

подкрепя българския спорт