Левият бек на Берое Александър Василев претърпя операция на адукторите в клиника в Барселона. Исканият от Левски футболист е играл с проблеми в последните мачове от есенния дял на шампионата, но е стискал зъби, пише вестник "Тема Спорт".

Крайният бранител беше несменяем титуляр при заралии тази есен. Той беше на терена в 19 срещи от първенството, в които се отличи с пет асистенции. Един от най-силните му мачове беше именно срещу "сините" в Стара Загора, когато явно вече е играл и с жестоки болки. 

Интервенцията на 24-годишния бранител е преминала успешно. Очаква се той да започне подготовка с тима на 6 януари. В началото обаче ще тренира на облекчен режим. Едва след около две седмици по-късно ще може да се готви на пълни обороти. Това обаче надали ще стопира преговорите между Левски и Берое за негов трансфер.

Халфът на старозагорци Карлос Охене вече се е прибрал от каталунската столица, където също претърпя операция. Ганаецът ще се присъедини към отбора в средата на януари. Възможно е и трети играч на "зелените" да легне под ножа. Това е нападателят Зоран Йосипович.