Вратарят на Берое Християн Василев спечели вота на читателите на Gong.bg за Играч на мача. Младият страж запази мрежата си суха и заяви, че успехът на тима му е напълно заслужен.

99 снимки

„Напълно заслужено спечелихме. Доминирахме през повечето време и си заслужихме успеха. Спокоен не беше за мен, защото трябва да съм концентриран. Имаше едно положение в 65-ата минута и успях да го спася. Радвам се, че запазих мрежата си суха.

„Целите ни са високи и ще изглеждаме много по-добре. Трябва да излизаме мотивирани във всеки кръг. Вижте, че и Лудогорец загубиха, но ние трябва да гледаме само нас. Благодаря на момчетата, че ме приеха в отбора. Голяма е разликата от Витоша. В доминиращ отбор съм и няма толкова положения пред мен“, добави още той.

„Не ме плаши конкуренцията. Двамата са добри вратари и само може да ме мотивира. Дано всеки е здрави и който е по-добър да пази. Не съм си поставял цели, но искам да съм вратаря с най – много сухи мрежи“, заяви Василев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.