Когато говорим за представянето на Берое от началото на сезона, логично повечето фенове и специалисти се прехласват по поредните трансферни находки на Димитър Димитров.

На фона на прекрасната игра на Макута, Фал, Октавио и останалите качествени легионери, малко скрито, но не по-малко качествено е представянето на друга важна част от състава на Херо - централният бранител Георги Ангелов. Работата му остава малко в сянка, но пък се превръща във все по-безценна част от отбора. Той бе твърд титуляр и в първите си 10 мача, когато бе в силната Верея на Александър Томаш преди 4 години, както и във Витоша Бистрица. Берое обаче е много по-голяма сцена за изява, а конкуренцията при "зелените" е значително по-сериозна.

Ангелов е с огромна заслуга затова в 12-те полувремена от първите 6 шампионатни мача на сезона Берое да допусне само в едно. Не е изключено, ако Ангелов продължава в същия дух и предвид слабата игра на сегашните титуляри на неговия пост, скоро той да намери място и в националния отбор. В клубния треньорският щаб му дава все по-високи оценки./Мач телеграф