Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни сподели очакванията си за предстоящия мач срещу Берое от 2-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е в понеделник, 2-и август, от 21:00 ч. на стадион "Христо Ботев".

"Очаквам поредния труден мач в efbet Лига. Както няколко пъти вече казах, Берое са един от отборите, които много харесвам като стил на игра. Откакто съм в България това е един от отборите, които впечатляват със своето представяне. За да преодолеем такъв съперник, трябва да покажем много силна игра. Ще бъде равностоен и труден мач", започна Фийни. 

"Момчетата бяха разочаровани от резултата в първия мач срещу Ботев. Но мисля, че ако играем, както играхме през второто полувреме, тогава ще имаме добри шансове за успех. В следващите кръгове предстоят мачове срещу отбори от първата част на класирането на миналия сезон, така че ни очакват трудни битки".

"Имаме качествени футболисти, които знаят как се печелят мачове. Извън групата остава само Александър Дюлгеров, който продължава лечението на травмата в глезена".

"През седмицата момчетата работиха добре. Тренирахме доста статични положения, които мисля, че може да имат много голямо влияние върху развръзката на предстоящия двубой.

"Беше чудесно да видим подкрепата на нашите фенове при гостуването на Ботев (Пловдив). Надявам се, привържениците да дойдат в понеделник вечер и да подкрепят отбора, както те си знаят. Подкрепата на нашите фенове е фундаментална в трудния ни път в efbet Лига. Надявам се и да ги зарадваме с добра игра и успешен резултат", заяви Уорън Фийни.