Национален фен клуб „Берое Стара Загора“ организира пътуване за мача бараж за Лигата на конференциите с Ботев (Пловдив), който ще се проведе на 28 май от 18:30 часа, обявиха на сайта на клуба.

Записването се извършва до 27.05 (петък) на адрес ул. „Свети Княз Борис“ 100 (магазин Orange Vape Shop срещу пейките на Сандвичарницата) между 10:00 и 19:00 часа. Цената на пътуването е 15 лева и не включва билет за мача, като записването се валидира само след заплащане на сумата и получаване на талон с печат от НФК. Тръгването за Пловдив е предвидено за 16:30 часа в деня на мача от кръговото на стадион Берое.

От ръководството на Ботев пуснаха в предварителна продажба билетите за мача. Пропуски могат да бъдат закупени от всички каси на eventim в Стара Загора и страната, като са предоставени възможностите print@home и електронен билет. При онлайн поръчка организираните привърженици на Берое е необходимо да изберат сектора “Трибуна Гости”. Билети ще се продават и на касите пред стадиона в Коматево в деня на двубоя.